ΔΡΟΜακια & ΑΥΛΕΣ ΤΗΣ ΛΑΝΙΑΣ

18-19 | Μάιος | 2024 | Ώρες επίσκεψης 11:00 - 17:00

Η Εκδήλωση Ξεκινά σε

England flag

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΑ ΔΡΟΜAΚΙΑ & ΤΙΣ ΑΥΛΕΣ

Όπως κάθε χρόνο, οι Γυναίκες της Λάνιας διοργανώνουν μια υπέροχη 2ήμερη εκδήλωση που θα αγαπήσουν όλοι, μικροί και μεγάλοι.


Τα Δρομάκια και Αυλές είναι μια απλή, μη εμπορική εκδήλωση για να προσφέρει στους επισκέπτες μια χαρούμενη ημέρα έξω με τη δυνατότητα να υποδέχονται στις αυλές του χωριού Λάνια. Αυτό βοηθάει να προωθηθεί και να αναζωογονηθεί η Λάνια.


Οι επισκέπτες θα έχουν τη δυνατότητα να απολαύσουν τις όμορφες ανοιχτές αυλές του χωριού και να συμμετάσχουν σε εργαστήρια τέχνης.


Το χωριό θα περιλαμβάνει περίπτερα που προσφέρουν παραδοσιακά κυπριακά φαγητά και χειροτεχνήματα, και παραδοσιακοί χοροί και μουσική θα προσθέσουν στη γιορτινή ατμόσφαιρα της εκδήλωσης.


Η εκδήλωση διοργανώνεται με τη στήριξη του Δημοτικού Συμβουλίου της Λάνιας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

orange trees and church in picturesque village Laneia (Lania), Cyprus

ΛΑΝΙΑ

Καλώς ήλθατε στη Λάνια (ή Λάνεια), ένα γοητευτικό χωριό κρυμμένο στα γραφικά τοπία της Κύπρου. Κρυμμένη στα Όρη Τροόδους, μόλις 20 λεπτά οδήγημα από τη Λεμεσό. Η Λάνια είναι ένα από τα χωριά της Κουμανταρίας, περιβάλλεται από αμπελώνες και κήπους.


Με τη ρουστίκ αρχιτεκτονική της και τη ζεστή φιλοξενία της, η Λάνια προσφέρει μια ήρεμη απόδραση από τη φασαρία της σύγχρονης ζωής.


Η Λάνια δεν είναι απλώς ένας προορισμός. Είναι μια εμπειρία, όπου η παράδοση συναντά τη σύγχρονη γοητεία, και όπου η ζωντανή κοινότητα σας καλωσορίζει με ανοιχτές αγκάλες.


Οι Γυναίκες της Λάνιας θα χαρούν να σας καλωσορίσουν για να περπατήσετε κατά μήκος των γραφικών δρόμων και να επισκεφθείτε τις ανοιχτές αυλές τους.

ΔΗΜΟΦΙΛΕΙΣ ΤΟΠΟΙ ΣΤΗΝ ΛΑΝΙΑ

 1. Εκκλησία Παναγία Ελεούσας
 2. Ελαιοτριβείο
 3. Καφενείο
 4. Οι Λάκκος του Κκοπλάτζι
 5. Βρύση του Χωριού
 6. Ταβέρνα Λάνια
 7. Ταβέρνα Πλάτανος
 8. Σκαρπάρικο
 9. Βιβλιοθήκη
 10. Γκαλερύ Michael Owen
 11. Παραδοσιακός Λήνος
 12. Παραδοσικό Μουσείο Λάνειας & Χώρος Έκθεσης
 13. Athasi Creative Studio
 14. Gata Handmade Jewelry Studio

Ανοιχτές Αυλές

Isolated Flower Icon Flat Design

ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΤΕ

Κλέρ Χαραλάμπους

Διεύθυνση Email

Τηλέφωνο

+357 99 124 620